Gras in mais
Home Adresgegevens Contactformulier Frato.nl

 

Home
Gras in mais
Pneu.Zaaimachines
Exaktor

 

www.gras-in-mais.nl

Gras onderzaai met uw eigen schoffelmachine: combineer met een set torsiewieders met tandhoek verstelling (in de rij wieders ) 95%+ onkruidverwijdering uit de mais rijen in één werkgang.

Keuze uit 7 mm. En 9 mm. tanden afhankelijk van je keuze qua mais groei stadium inzet omdat het weer niet te voorspellen is.

De torsiewieder verwijderd ook dieper geworteld onkruid en zorgt voor beluchting bij de maisplant en er is geen remming van groei zonder gebruik van chemie.

In combinatie met de schoffelmachine en de inzaai mechanische onkruidverwijdering over de volle breedte.

Alom bekend en door ontwikkeld tot topniveau in de biologische en Eko landbouw met het grootste rendement onkruidbestrijding en betaalbaar.

Keuze uit een verticale steel 20x20 mm. en 30x10 mm voor montage achteraan uw schoffel parallellogram.

(kies je als alternatief voor een pijpenzaaimachine ook dan is de combinatie met torsiewieders uitstekend)
 

 

 

 

 

Mais schoffelmachine en zelf bouwsets voor montage aan eigen koker 90x90 mm. parallellogrammen met een bodemvrijheid van ca. 70 cm. en kogellager Farmflex wielen 230x80 en haak voor fixeren tijdens transport.

Canadese mais schoffels schuin van vorm: onkruid lossers zodat het onkruid afsterft door de zon en niet na een regenbui meteen weer vast groeit.
 

 

 

 

De in de rij wieden combinatie is ook mogelijk met vingerwieders keuze uit drie hardheden vingerschijven met daarom keuze voor het juiste moment van inzet qua mais stadium,onkruiddruk en grondsoort .

Gras onderzaai Hatzenbichler wiedeggen onderzaai mogelijk tot kniehoogte door de boven het frame geplaatste veerkrul van de wiedegtanden kan de mais in een later stadium nog onder het frame doorglijden zodat het moment van onderzaai meer keuze geeft in een toch al drukke periode met tegenwoordig sterk wisselende weerinvloeden.

Doordacht wiedeg systeem waarbij zonder problemen geen tanden in de maisrijen worden uitgeschakeld dus mechanische onkruidbestrijding over de volle breedte.

Ook uitstekend inzetbaar in grasland met de ingebouwde optie van kunststof drukplaten kan meer druk op de wiedeg tandenvelden worden uitgeoefend voor verwijdering van muur dode wortelresten en de dode viltlaag en wordt er een ingang van water en lucht naar de graswortels gemaakt voor grasland weide herstel.

Honderden zeer enthousiaste gebruikers in Nederland gingen u voor.

NATUURLIJK LEVERBAAR IN COMBINATIE MET DE HATZENBICHLER PNEUMATISCHE OPBOUWZAAIMACHINE (zie de info onderaan op deze site)


 


 


 
Hatzenbichler pneumatische opbouwzaaimachine elke slang een eigen nokkenrad geen vertakkingen en spuitmonden op de juiste plaats tussen de mais rijen doordacht systeem ,rijsnelheid onafhankelijk: 
 

Voor meer informatie click op www.zaaien-na-mais.nl

 

 

Initiatief van www.frato.nl
Frato Machine Import

telefoon: +31 24 641 11 51

Bodemschonende Landtechniek info@frato.nl